Total de visualitzacions de pàgina:

dijous, 6 d’octubre del 2016

NOVES FORMES D’APRENDRE A L’ERA DIGITAL

Quan un ordenador és connecta a la xarxa ens dona la possibilitat d'accedir a diferents tipus de recursos que ens ajuden a millorar el que estem treballant en aquell moment. La xarxa és una font infinita de possibilitats, des de fer-te un correu electrònic fins a publicar o editar una entrada de la Viquipèdia. Això vol dir que el camp de la comunicació s'ha expandit sense límits, podem obtindre informació de qualsevol part del món en qualsevol instant. Tot i això s’ha de tenir en compte que no tota la informació que busquem es vertadera, ja que no hi ha cap mena de control sobre ella, degut a que hi poden haver diferents persones que la poden manipular amb dades que no són fiables. 

Una avantatja de la xarxa és la importància de l’escriptura ja que ens permet poder-nos lluir més que quan parlem cara a cara amb una altra persona. Amb l’escriptura ens auto-obliguem a escriure correctament i utilitzar expressions adequades. Un exemple  de l’escriptura i la comunicació és el correu electrònic. L’ús de l’escriptura per internet ens ajuda a poder conèixer nous registres i aprendre més tecnicismes a l’hora de desenvolupar un tema. L’ús d’aquesta tecnologia ha ajudat a que moltes persones aprenguin a llegir i escriure, ja que avui dia un gran percentatge de gent utilitza aquest recurs i/o xateja sigui via internet o diverses aplicacions per a mòbil. En definitiva, l'ús d'aquestes eines nombrades anteriorment ens ajuden a ampliar,  hi ha infinits recursos per consultar.


2 comentaris:

  1. Sabeu que nomes fa sis anys que es pot llegir internet per movil?
    Sabeu lo privilegiades que sou amb mes tecnologies d'avui i que podreu aplicar al dia de demà aquestes tecnologies i altres que encara no existeixen?
    Penseu que les barreres son aquelles que vosaltres voleu...
    Si vols... Pots!!
    Ànims i a per el futur!!

    ResponElimina